Mam problem z moja 5800xm.. dzwonił dzisiaj do mnie kolega ale nie mogłem odebrac tak jakby wyswietlacz był zablokowany, wyłaczyc tez sie nie chcial wiec wyciagnalem baterie. Tutaj zaczął się problem. Telefon nie chce od tamtej pory się włączyc.. ekran podswietla się na 5 sekund po czym się wyłącza. Po podpięciu ładowarki jest taki sam efekt jak przy wcisnieciu powera tyle, że podświetlenie jest do czasu wypięcia zasilania. Nie działa hard reset. Czy pomoze zmiana softa? tylko jak zmienic jak telefon jest caly czas wylaczony. Przepraszam jezeli dla kogos wydaje sie troche smieszne ale jestem noob jezeli chodzi o symbiany. Tel ma tydzień, kupiony w sklepie ale ściągnąłem simlocka noi jestem bez gwarancji. Bardzo proszę o pomoc
pozdrawiam
EDIT
Dzisiaj rano probowalem przeflashowac phona... z początku leci wszystko ładnie 98% i przy próbie włączenia telefonu następuje ten sam problem. W telefonie podswietla się ekran ale nie włacza, tyle że przy starcie flashowania ekran się włącza na biało więc chyba nie jest to wina touchscreena. Po 25 probach podlaczenia sie z telefonem wyskakuje blad w phoenixie ze nie ma polaczenia usb z telefonem itd...
ERROR: Check TSS Communication API installation.
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Product flashing failed.
Pomozcie

Pomoc

Promuj do artykułu