Strona 1 z 1
Nokia 6600 Nie Włącza Się biały ekran, gaśnie, znowu się pojawia i tak w kółko
Napisano 06.01.2010 - 21:01
Z nie wiadomych przyczyn przestała mi działać nokia 6600, niedawno była całkiem sprawna, trochę poleżała i teraz nie działa. Po włączeniu pojawia się biały ekran, za chwilę przygasa stopniowo, znowu się pojawia i tak w kółko (napis nokia w ogóle się nie pojawia). Czasem ekran zrobi się całkiem czarny, tylko podśwetlenie widać. Nie reaguje na hard reset (czerwona słuchawka + * + 3 + on/off), nie reaguję na ładowarkę (ładowarka na pewno sprawna), tylko słychać w ładowarce syczenie po podłączeniu, tak jak zawsze, ale na ekranie nic się nie dzieję, czasami włączy się dźwięk klawiszy i czasami "piknie" z głośniczka. Miał ktoś podobny przypadek? Jeśli tak to czy pomogło wgranie softu na nowo? Bo nie wiem czy kupować kabel i się w to bawić, albo oddawać do serwisu, mam inny telefon, ale chętnie bym ją przywrócił do życia bo bardzo lubię tę nokię
Napisano 07.01.2010 - 16:41
Bardzo możliwe że to tylko oprogramowanie.
Możliwe też że coś na płycie głownej, ale jeśli nie upadła, nie była zalana to mało prawdopodobne.
Trzeba wgrac softa, inaczej sie nie dowiesz
Możliwe też że coś na płycie głownej, ale jeśli nie upadła, nie była zalana to mało prawdopodobne.
Trzeba wgrac softa, inaczej sie nie dowiesz
Sprzedam SE T650i! Cena 360zl, najtaniej na allegro :)
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź