Użytkownik kubbak edytował ten post 28.12.2007 - 19:23
Powód edycji: Ortografia
Strona 1 z 1
Usb Nie Działa Kabel USB nie działa
Napisano 28.12.2007 - 12:45
Dostałem z Anglii telefon samsung d900i. Mam w komplecie płytę ze sterownikami.. po zainstalowaniu ich wyświetla mi sie w "mój komputer" "przenośny dysk" ale gdy chce go odtworzyć wyświetla sie komunikat "Włóż dysk do stacji dysków... Proszę uprzejmie o poradę
Napisano 28.12.2007 - 13:46
Masz oryginalny kabel?
Masz kartę pamięci?
Jeśli tak to zmień w ustawieniach na pamięć masową jeśli nie to...no właśnie pamiętam co bo teraz nie mam takiego samsunga
ale pamiętam że jest do wyboru modem i coś tam jeszcze
Masz kartę pamięci?
Jeśli tak to zmień w ustawieniach na pamięć masową jeśli nie to...no właśnie pamiętam co bo teraz nie mam takiego samsunga
Napisano 01.10.2008 - 11:18
no to ja się dołączę (wiem, wiem, wykopywanie starych wątków, ale cóż
) Dostałem jako prezent telefon Samsung SGH-D900i. Pierwsze, co człowiek w takiej sytuacji robi, to personalizacja telefonu.
No i od razu pojawił się problem. System (Win XP SP2) nie widzi tegoż Samsunga jako oddzielnego dysku. Ale, ale! Niezupełnie. Zmieniłem oczywiście ustawienie na "pamięć masowa", a po połączeniu system widzi nowy dysk. Lecz przy próbie otworzenia tegoż pojawia się taki komunikat: http://lion.rafale.webpark.pl/sams.jpg So, what should I do? 
Czyli ten sam problem, jak kolega powyżej, póki co, nierozwiązany. Kabel oryginalny, karty pamięci nie posiadam.
Czyli ten sam problem, jak kolega powyżej, póki co, nierozwiązany. Kabel oryginalny, karty pamięci nie posiadam.
Napisano 01.10.2008 - 13:43
A powiedz mi jedną rzecz. Jak chcesz zrobić, żeby komputer widział kartę pamięci jako dysk wymienny jeśli jej nie masz??
Napisano 01.10.2008 - 13:52
A wolałbym, żeby PC widział też pamięć telefonu, żeby chociaż te 60 MB się nie zmarnowało.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź